duminică, 3 ianuarie 2010





Dupa ce ne-am luat ramas bun ma simt obligata sa imi amintesc de tine,de clipele petrecute impreuna,de inima care odata batea ptr tine.
Au trecut putine clipe de cand ne-am cunoscut, dar totusi milostiva despartire a ajuns in preajma noastra.Pastrez doar amintirea si ma tem ca o sa raman doar cu ea.Privind trecutul, te vad doar pe tine si asa de minunata si de neuitata e ziua cand te-am cunoscut.De ti-am gresit iarta-ma,de m-ai iubit uita-ma.Am sters ptr totdeauna cuvantul "te iubesc" din inima mea ptr ca nostalgiile noastre nu vor mai avea glas.Nu plange,asa e viata,uita totul si reaminteste-ti de clipele frumoase ptr ca este singurul trandafir despre care putem spune ca este cel mai frumos.Iti multumesc si nu uita ne despartim si e pacat si vom lasa doar visul si amintirea .Abea acum simtim cata durere lasa despartirea si nu uita ca izvoarele sufletului meu au lacrimat cu cuvinte triste la despartire.Clipele fericite au fost un vis invartit de maretia dragostei care s-a sfarsit.Acum nu ne mai ramane altceva de facut decat sa dezradacinam tot ceea ce a fost,a existat intre noi si sa ne urmarim reintoarcerea unei neguri a iubirii.Icearca sa ma dai uitarii daca nu m-ai dat inca.......


"ARUNCA-MA DIN ALBUMUL SUFLETULUI TAU"


1 comentarii:

Anonim spunea...

Am fost aici, am citit, am plans, am apreciat. Nu mai ramane decat sa-ti spun ca pentru mine ai sa ramai cea mai speciala persoana care m-a facut sa zambesc puternic, sa incep sa ma gandesc mult si sa incep sa iubesc cu patima din prima zi in care te-am vazut. Este greu sa uiti trecutul, este greu sa nu te uiti inapoi sa vezi drumul pe care ai mers, singurul lucru care te face sa zambesti este faptul ca s-a intamplat. Sper totusi ca ti-am dovedit ca, atunci cand speri si iti doresti sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat, aceea persoana poate fi chiar langa tine.

...am sa mai trec pe aici..

"pastrez acest album care face parte din viata mea" (Alex)

(guru din viata ta)

Trimiteți un comentariu

Nu aveti nimic de comentat?