luni, 20 septembrie 2010

pt EL....





Sunt cea mai iubită femeie, ţi-am spus? Respir infinitul sentimentelor tale şi sunt toată un freamăt, un scâncet, uneori un geamăt născut din iubire…Port peste mine, aproape ca pe-o haină, un dor nesfârşit de fiecare clipă cu tine, mă-mbrac în cuvinte de dragoste cu care mă răsfeţi fără-ncetare şi uneori îmi dezgolesc, ştrengăreşte, un umăr… ştiu că mi-l acoperi apoi cu buzele tale, de teamă să nu-mi fie frig.
Sunt necuvântul ce caută-n sine cuvinte să te îmbrace în cele mai frumoase veşminte, între zânele muze. Iar tu eşti crucea din cerul senin al gurii mele-mpietrite în grinzile firii.
Ştiu doar ca n-am învăţat să iubesc „cum scrie la carte”, femeia din mine e încă-un copil, dar ştiu să-ţi aduc fericirea în suflet, azurul în gând şi nesfârşirea smaraldă-n priviri. Ochii tăi niciodată n-au fost atât de frumoşi ca atunci când m-ai privit călătoare-ntre timpuri spre tine, verdele lor niciodată n-a fost atât de intens.
Mi-amintesc cum zburdai, ca un cal de argint cu căpăstru de lut, pe câmpiile văzduhului meu cel nebun şi dezlegat la şiret. Părea că o mână de gânduri de dor te mână din urmă, într-o fugă spre viaţă, spre ziua de mâine. Aveai ochii aceia de toamnă aproape ciudată, amestecată cu mirosul cel verde al exploziilor de fructe de suflet-castan.






ieri ma hotarasem sa-ti scriu si sa-ti dedic postarea asta!incepusem sa cred ca tu esti cel ce il caut de atata timp!am ignorat soaptele vantului,muzica stelelor ,susurul apei si am crezut in tine cu toata fiinta mea!dar ca intodeauna m-ai dezamagit ,la fel ca intodeauna a existat un care m-a dezamagit.iti multumesc mult ca m-ai alungat din viata ta,in fond ai pierdut doar .

2 comentarii:

Anonim spunea...

AHH!! NU ma pot abtine sa nu scriu ceva!!...uite imi pare rau ca eu te-am dejamagit pe tine si NU a FOST EXACT INVERS!!!! ...Cum poti sa spui asa ceva, ca eu te-am dejamagit!(eu care as fi facut Foarte multe pt tine,eu chiar tineam mult mult mult la tine,chiar poate ......... )....Normal ca te-am alungat,TU m-ai adus in situatia de-o face .....ce ai fi vrut sa iti spun ..."BRAVO MIRUNA,ma bucur ca ai facut asta...te rog cand ai ocazia mai fa-o"...Miruna nu ti-as fi scris, da din sfarsitul postari reiese ca eu as fi cel care a gresit, care te-a dejamagit si nu este deloc asa...TU ai fost acea care m-ai dejamagit...De atunci ma tot framanta intrebarea "DE CE AI FACUt-o???" ..... macar pentru clipele frumoase petrecute impreuna, LAMURESTE-MA si pe mine!!!

Butterfly--- spunea...

Poate am gresit si nu zic NU pt ca sunt constienta ca am gresit,dar intodeauna ai fost dur si nepasator ,de ce nu stiu?Timpul nu il mai pot da inapoi,nu-mi mai pot repara greselile,dar sa stii ca in fiecare zi imi port crucea asta grea si plina de greseli si ura si o voi face pana mor,stii de ce ?pt ca in ciuda aparentelor chiar sunt un suflet bun dar pierdut!!imi voi cauta calea,si o caut ,si sigur o voi gasi cu sau fara tine!!pastreaza-ma in albumul sufletului tau!in fond am fost''doar o clipa'' din viata ta!

Trimiteți un comentariu

Nu aveti nimic de comentat?